2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza prosedür adımları çoğunlukla şunları sineerir:

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taliı nöbet, yangın bapları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapkaloriın bakımını inşa etmek muhtevain profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsama geçirmek yahut amatörce düzenlemek ciddi hatimelara suret hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu gidişat yoklama edilmelidir. 

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan Yangın Merdiveni Kapısı acil kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı alırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page