Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili hava anında kapının mümkün olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın veya ivedili mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve çalışmalevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Tasar çizim olarak ayrımlılık göstermekle yanında kuma özellikleri, dayanıklı ve üstelik bünyeda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına metanet dereceleri dahil sürdürmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını esenlar.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri yüz baplar zarar görmez.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page